Skip to content

Trendwatcher Boutique

De leukste Boutique van Hilversum!

Na ruim 20 jaar de Trendsetter te zijn op het gebied van sieraden, hebben wij in oktober 2022 onze Boutique geopend! En breiden wij hiermee uit op het gebied van fashion, jewellery en gifts.

Onze merken:

My Jewellery shop-in-shop! Een van de meest geliefde merken op dit moment. En nu shop je naast de sieraden van My Jewellery ook kleding en accessoires.

Stay on trend met Loavies! Elke week krijgen we nieuwe collecties binnen die helemaal volgens de laatste trends zijn. We just love it!

“We love to dress up your phone that makes you smile! ” Dat gaat wel lukken met deze geweldige telefoonhoesjes van MIM Amsterdam.

Create your own nails! Met Blitsbee begint een never-ending nail party!

Pieces wil jonge vrouwen inspireren om hun eigen look te creëren en dat gaat ze goed af!

Go Dutch Label is trendy en vooruitstrevend en shop je altijd in een leuke verpakking, daardoor ook super leuk om cadeau te geven!

De allerleukste papierwaren & gifts met super toffe prints!

Maak van iedere dag een feestje met deze prachtige kleurrijke prints. Je shopt bij ons de reversibele tassen en toilettassen.


De laatste trends vind je bij Trendwatcher Boutique!

In onze gezellige boutique in Hilversum shop je altijd de laatste trends op het gebied van fashion, jewellery en gifts! Volg ons op instagram en TikTok @trendwatcherboutique #trendwatcherboutique