Skip to content

Cluse


Het verhaal achter Cluse

De gedachte van Cluse is het maken van eenvoudige schoonheid. Geen opsmuk, maar verfijnde ontwerpen, mooie vormgeving, balans en eenvoud. Vanuit deze mindset word er gewerkt aan de creatie van horloges, die staan voor elegantie en minimalisme, voor zelfbewuste mensen die bezig zijn met hun eigen stijl. Sieraden van Cluse accentueren jouw eigen look en complimenteren je outfit. Bijzonder geschikt voor mensen die de schoonheid kunnen herkennen in eenvoud. Op de horloges van Cluse ontvang je 2 jaar garantie!

Cluse horloges in vele verschillende collecties!

De moderne, minimalistische horloges van Cluse zijn, zoals hierboven te zien, verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende collecties. Deze collecties hebben ieder hun eigen kenmerken, maar het blijven allemaal typisch herkenbare Cluse horloges. Tevens zijn de horlogebandjes los te verkrijgen en dus verwisselbaar. Zo geniet je elke dag weer van jouw Cluse horloge(s): hoge kwaliteit, mooi in zijn eenvoud en altijd uniek!

Cluse koop je bij Trendwatcher Hilversum

De stijlvolle horloges van Cluse zijn volop vertegenwoordigd in onze winkel. Al de belangrijke modellen zijn uitgestald en te combineren met verschillende armbandjes waarvan wij  een mooie collectie op voorraad houden. Loop dus vooral binnen in onze winkel aan de Kerkstraat 43a in Hilversum.