Skip to content

Daniel wellington

MOMENTEEL NIET MEER IN HET ASSORTIMENT!


Daniel Wellington kopen in Het Gooi

Wij zijn totaaldealer van het merk Daniel Wellington. Onderscheidende en stijlvolle horloges en accessoires voor dames en heren. Kwaliteit en exclusiviteit voor een redelijke prijs! Een van de leuke facetten van het bezitten van een Daniel Wellington horloge, is dat je zelf de bandjes kunt verwisselen. Zo draag je steeds een ander sieraad met als basis hetzelfde sublieme kwaliteitshorloge.

Geschiedenis

De oprichter van het bedrijf, Filip Tysander, ontmoette tijdens een reis een Britse gentleman met een onberispelijke en ingetogen stijl. Deze man droeg voornamelijk vintage horloges met een oude, verweerde NATO-band. (NAVO) Filip was enorm onder de indruk van de Engelsman en raakte zelfs zo erg geïnspireerd door zijn nieuwe vriend, dat hij besloot om een nieuwe horlogelijn te creëren. Een minimalistisch, onderscheidend en subtiel design met verwisselbare banden dat goed valt bij een breed publiek. De naam van de Brit, werd de naam van het nieuwe product: Daniel Wellington.

Het design van Daniel Wellington horloges

Naast de opvallende NATO-banden zijn er ook lederen banden welke gemaakt zijn van echt leer verkrijgbaar in verschillende mooie tinten bruin en zwart, met een verzilverde of roze-vergulde gesp. Daarnaast zijn er ook roestvrijstalen ‘mesh’ banden verkrijgbaar met zilveren, rosé gouden, of mat zwarte plating en de lengte is verstelbaar. Je kunt dus je band aanpassen aan jouw humeur, gelegenheid en outfit. Zo ben je verzekerd van een sieraad wat je bij iedere gelegenheid kunt dragen.

Voor het volledige assortiment kom je naar Hilversum!

Wij hebben het volledige assortiment op voorraad, dus kom gerust naar onze winkel, je zult zeker slagen met een prachtig horloge en eventueel extra accessoires! Daniel Wellington kopen doe je dus ook bij Trendwatcher by Wendy Kahlé!