Skip to content

Heart to Get

MOMENTEEL NIET MEER IN HET ASSORTIMENT!

Heart to Get sieraden kopen in Hilversum


Heart to Get sieraden zijn deel van een uniek concept van twee gepassioneerde Nederlandse ontwerpers met een vrije geest. Zij zijn geïnspireerd geraakt door de grote verscheidenheid aan culturen en symbolisme die over de hele wereld te vinden zijn. Zij ontdekten dat er behoefte was aan onderscheidende sieraden. Samen kwamen zij op het idee om een unieke sieraden lijn te ontwikkelen: Heart to Get.

De visie van Heart to Get is om tijdloze sieraden te maken die goede energie in de wereld verspreiden en persoonlijke, positieve uitspraken doen over mensen die het dragen. Heart to Get sieraden zijn met de hand gemaakt van sterling zilver, goud- of rosé goud verguld. Sociale verantwoordelijkheid is de kern van Heart to Get. Zij bevorderen internationaal arbeids-, milieu- en sociaal beleid op alle gebieden van de productie. Sommige Heart to Get sieraden zijn te personaliseren door middel van graveren of samenstelling. Zo kun je jouw eigen unieke sieraad samenstellen met jouw specifieke boodschap, een naam, of wat dan ook! Verder bestaat de Heart to Get sieraden lijn uit een enorme hoeveelheid leuke en betaalbare armbandjes en kettinkjes. Wij hebben een erg mooie selectie uit voorraad leverbaar. Kom gerust in de winkel kijken, je zult zeker  iets vinden wat goed bij jou en jouw stijl past!

In onze Trendwatcher juwelierszaak in Hilversum vind je altijd een mooie collectie Heart to Get armbandjes en kettinkjes / colliers.