Skip to content

AZE Jewels

De laatste trends voor zowel dames als heren vind je natuurlijk altijd bij Trendwatcher. Vandaar ook dit hippe merk voor heren: AZE Jewels.

AZE Jewels is een internationaal merk ontworpen en ontwikkeld in Europa. AZE Jewels biedt een breed scala aan op maat gemaakte accessoires voor mannen, waarmee ze hun stijl en klasse kunnen uitdrukken. Naast de uitgebreide selectie van stijlen, maakt AZE Jewels gebruik van de meest geprefereerde materialen zoals roestvrij staal, hoogwaardig leer, hoogwaardig zeiltouw, edelstenen van A-kwaliteit en sterling zilver (925). De sieraden van AZE Jewels zijn tijdloos en altijd relevant.


Of je nu de voorkeur geeft aan roestvrij staal of sterling zilver,  de mensen van AZE Jewels garanderen altijd een hoogstaand stuk vakmanschap, gemaakt door hun ambachtslieden.

Zij houden van reizen en ze geloven echt dat hun producten je looks en verschijning zullen afmaken, waar je ook bent en waar je ook heen gaat. Daarom geloven zij: DE ESSENTIALS VOOR UW DAGELIJKSE REIS

De naam AZE komt van een klein dorpje in Frankrijk, waar de reis voor AZE Jewels enkele jaren geleden begon. De vorm van het logo wordt Tetrahedron genoemd. In de geometrie staat een tetraëder ook bekend als een driehoekige piramide.

Sieraden voor mannen

Interesse in AZE Jewels?

Bezoek dan onze winkel in Hilversum aan de Kerkstraat 43a! Graag tot ziens bij Trendwatcher by Wendy Kahlé