HorlogesHorloge kopen in Hilversum

Een horloge kopen is meestal een vrij persoonlijke aangelegenheid. Alles heeft te maken met smaak, emotie en stijl. Een ieder stelt zijn eigen wensen en eisen aan een nieuw horloge. Materiaalkeuze, vormgeving, kleur, combinatiemogelijkheden en functionaliteit: Een horloge kopen doe je meestal niet zo maar even.

De mooiste horloges en gedegen advies

In onze juwelierszaak aan de Kerkstraat 43a in Hilversum tref je onze enthousiaste medewerkers die jou graag helpen! Wil je een horloge kopen, maar heb je daarbij graag advies? Dan staan wij uiteraard voor je klaar! Met onze jarenlange ervaring in de branche en up to date kennis van trends en mode kun je erop vertrouwen dat je goed geholpen wordt.

Weet je al precies wat je wilt hebben? Dan ook zul je merken dat je altijd fijn geholpen wordt en je met een goed gevoel de winkel weer verlaat! Dat is het Trendwatcher gevoel! Altijd de laatste trends en de mooiste horloges, in combinatie met vriendelijke en ervaren medewerkers: niet voor niets worden wij vaak de gezelligste juwelier van het Gooi genoemd!!

Grote voorraad horloges van topmerken

Wanneer mensen een horloge kopen bij Trendwatcher in Hilversum, voelen velen zich als een kind in een snoepwinkel: er is altijd keuze uit een enorme voorraad aan trendy, hippe horloges. Voor iedere beurs is er voldoende aanbod, zowel voor heren als dames. Bij ons vind je horloges vanaf €89,95 tot €700,-. Uiteraard staan wij niet alleen voor hip, trendy en vlot, maar ook voor kwaliteit! Al onze horloges worden verkocht met een goede garantie, waardoor je verzekerd bent van een product waar je lang plezier van gaat hebben!

Wij zijn dealer van meerdere topmerken, waaronder bijvoorbeeld Cluse, Bering, Michael Kors, UNOde50 en VNDX Amsterdam. Naast "gewone" horloges verkopen wij overigens ook smartwatches!

Een horloge kopen doe je dus bij Trendwatcher in Hilversum!

Altijd zijn er geweldige collecties horloges van trendy merken uit voorraad leverbaar. Loop gerust eens binnen om onze voorraad te bewonderen, je te laten informeren of gewoon meteen een hip horloge te kopen! Een horloge kopen bij een echte juwelierszaak is gewoon veel leuker dan online shoppen. Bovendien is de kans aanwezig dat je dingen ziet die anders niet onder jouw aandacht zouden zijn gekomen!

Tot snel,

Wendy Kahlé