Skip to content

Service

Reparatie van horloges en sieraden in Hilversum

Voor reparaties en onderhoud ben je aan het juiste adres. Wij werken samen met een uitmuntende goudsmid en horlogemaker. Je ontvangt vooraf netjes een prijsopgaaf, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Wanneer je akkoord gaat met de prijsopgaaf, ben je verzekerd van een goede reparatie! Wanneer je toch niet akkoord gaat met de prijsopgaaf, komt het eigendom in dezelfde staat weer retour, zoals je het hebt achtergelaten.

Horloge batterij vervangen

Ook voor het vervangen van een batterijtje draaien wij de hand niet om. Kom daarom gerust langs in onze juwelierszaak in Hilversum en in de meeste gevallen helpen wij je ter plekke. Wilt je een horloge waterdicht houden na het vervangen van de batterij, dan sturen wij het op naar de horlogemaker. In dat geval duurt het maximaal een week.

Horlogeband laten inkorten

Als je bij ons een horloge koopt, dan korten wij deze zo nodig gelijk kosteloos in. Zo ben je verzekerd van een perfect passend exemplaar. Wanneer het horloge elders vandaan komt, dan korten we dit horloge ook graag voor je in. In dat geval rekenen wij hiervoor €12,50. In de meeste gevallen kunnen wij dit direct doen!

Eerst informeren?

Heb je vragen over een horloge of sieraad? Loop gerust even binnen bij onze Trendwatcher winkel in Hilversum. Contact opnemen kan ook via de contact pagina