Skip to content

Juwelier Loosdrecht


De meest trendy juwelier voor Loosdrecht!

Wanneer je zoekt naar juwelier Loosdrecht, kom je mogelijk terecht op deze pagina van Trendwatcher by Wendy Kahlé. Ondanks dat wij niet in Loosdrecht een winkel hebben, vind je ons vlakbij op de Kerkstraat 43a in Hilversum.

Wij zijn een moderne en hippe juwelierszaak met alleen de laatste collecties. Je vindt bij ons armbanden, ringen, oorbellen, horloges, colliers en accessoires in een prijsklasse van tussen een paar tientjes en duizend euro. De kans van slagen bij ons is dus enorm groot, omdat je voor iedere gelegenheid in verschillende prijsklassen van alles kunt vinden. Omdat wij zelf ook enorm gek zijn op sieraden, mode en trends is het soms moeilijk om te kiezen wat we in onze vitrines plaatsen. Dit heeft als gevolg dat we soms geen keuze maken en gewoon alles wat modern en hip is inkopen. Onze voorraad is daardoor enorm, wat het voor jou als klant uit Loosdrecht en omgeving alleen maar nóg interessanter maakt om te komen kijken en shoppen!

Het “Trendwatcher gevoel”

Trendwatcher staat voor hip, modern en gezelligheid. Onze medewerkers zijn altijd bereid om onze klanten goed te helpen en zo nodig te adviseren. Uiteraard zijn wij een commercieel bedrijf, maar wij vinden ons werk leuk en doen het ook uit passie. Wij zien graag ook onze klanten uit Loosdrecht weer terug en daarvoor is het belangrijk dat zij met een goed gevoel de winkel weer verlaten.

Juwelier Loosdrecht met gevoel voor trends

Al sinds onze start in 2004 zijn wij continue op zoek naar de laatste trends en opkomende trendy merken. Merken als Ti SentoCluseBuddha to Buddha en Bering, werden door ons al in de vitrines geplaatst ver voordat ze algemeen populair waren. Een merk als Bauer Basics is zelfs mede door onze inspanningen groot geworden, waar we uiteraard erg trots op zijn! Wij bezoeken altijd de belangrijke beurzen om zodoende een groot deel van de concurrentie net een stapje voor te kunnen zijn!

Wees een trendsetter samen met Trendwatcher by Wendy Kahlé!

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze juwelierszaak, kom dan gerust langs om onze collecties te aanschouwen en je zult zien dat je al snel verkocht bent! Als je vragen hebt kun je ons ook altijd contacteren, kijk hiervoor op de contactpagina.