Skip to content

Gc Horloges


Gc horloges zijn de luxe versie van het merk GUESS. Wanneer je op zoek bent naar een Gc horloge, ben je bij Trendwatcher aan het juiste adres. Wij hebben een mooie selectie dames- en herenhorloges van Gc op voorraad.

Sinds de oprichting in 1997 heeft het merk Gc zijn aanwezigheid in de premium sector verder uitgebreid, met zijn eigen speciale stijl in de wereld van horloges. Luxe materialen, eersteklas uiterlijk, uitzonderlijke details, opvallende kleurencombinaties en gedurfde silhouetten. Horloges die hoofden draaien en je twee keer laten kijken.

 

Gc Horloges

Het beste van Zwitserse precisie en Franse stijl
De kern van elk Gc-horloge is een kwaliteitsvol Zwitsers uurwerk, die het hoogste niveau van precisie biedt, zoals mag worden verwacht bij een eersteklas horloge. Of dit nu een eenvoudig horloge, een multifunctionele of een complexe chronograaf is, alle Gc-klanten kunnen er zeker van zijn dat hun horloge de perfecte tijd zal weergeven.

Afgezien van de functionaliteit, het belangrijkste is stijl. Gc is een "stijlmerk", opgericht door de in Frankrijk geboren Marciano-broers. De filosofie is het aanbieden van kwaliteit en waarde en een onderscheidende uitstraling. Alle horlogedesigns wordt ontworpen vanuit Parijs, de internationaal gerenommeerde hoofdstad van luxemodelleren, waarnaar stijlzoekers massaal opgaan in de nieuwste trends .

ZELFVERTROUWEN IS ALLES

Gc is niet voor de verlegen types - het is een zelfverzekerd merk voor zelfverzekerde mensen - hoogwaardige producten die stijl uitdrukken met liefde voor premium lifestyle. De Gc-klanten zijn wereldburgers, grootstedelijke, persoonlijke stijlzoekers - niets houdt hen tegen en hun Gc-uurwerk is er om hun zoektocht naar het ongewone uit te drukken, terwijl het hen vergezelt op hun persoonlijke stijlreis.

Gc Horloge kopen?

Kom dan naar Trendwatcher in Hilversum voor een uitgebreide collectie, rechtstreeks uit voorraad leverbaar!