Skip to content

Bauer Basics

BAUER BASICS kopen

Trendwatcher is exclusief dealer van BAUER BASICS voor Hilversum.  Het Nederlandse sieradenmerk produceert oorbellen en kettinkjes met een chique, sportieve uitstraling. De oorbel-hangers zijn los te verkrijgen, of met een creool in drie verschillende maten. Hierdoor kun je jouw outfit perfect complementeren met een bijpassende set oorbellen en zie je er altijd goed uit! Mix en Match!

Gebruikte materialen

Bauer Basics maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, verantwoorde materialen (restanten uit de voedselindustrie). Deze materialen worden gecombineerd met zilver en goud op zilver. Alleen voor het materiaal 'schildpad' wordt afgeweken van het natuurlijke: de schildpad is gelukkig een beschermde diersoort. Hiervoor maken zij gebruik van krasvrije acetaat, bijna niet te onderscheiden van echte schildpad.

Bauer Basics
Bauer Basics oorbellen

BAUER BASICS: Mix & Match..

De oorbellen van BAUER BASICS zijn exclusief omdat je ze zelf kunt samenstellen. Kies uit verschillende hangers en druppels, alles is los verkrijgbaar zodat je jouw eigen look kunt creëren met deze bijzondere en waardevolle sieraden. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit.

 

Zorgvuldige ontwikkeling

Ook bij de kettingen van BAUER BASICS kun je zelf combinaties maken wat betreft de hangers en de schakels. Overigens worden alle ontwerpen voordat deze in productie worden genomen eerst zorgvuldig getest en gedragen. Gaandeweg worden er aanpassingen gedaan en het design geoptimaliseerd. Zo ben jij als eindgebruiker ervan verzekerd dat je een perfect sieraad draagt welke je zelf kunt samenstellen.

BAUER BASICS kopen doe je in Hilversum bij Trendwatcher!

 

Bauer Basics