Skip to content

Just Franky


Just Franky Kopen in Hilversum?

Dan kom je vanzelf bij Trendwatcher uit op de Kerkstraat 43a! Wij zijn namelijk de enige winkel in het gooi die dit bijzondere merk verkoopt. We hebben dan ook heel veel op voorraad! De meeste van deze waardevolle gouden sieraden kunnen naar wens gegraveerd worden met een tekst, vingerafdruk of handschrift.

Just Franky

Over Just Franky

Alle sieraden van Just Franky worden vervaardigd met 14 karaat puur goud. Alleen hoog opgeleide, zeer ervaren goudsmeden mogen de sieraden met de hand vervaardigen. De reden dat het woord Franky wordt gebruikt in de naam van het merk, is omdat het Engelse woord ‘Frank’ staat voor openhartig. De gedachte achter de sieraden is dan ook, dat je een persoonlijke boodschap ermee kunt delen. Door voor altijd vast te leggen wie of wat voor jou belangrijk is in jouw leven en dat in de vorm van een sieraad dagelijks bij je te dragen, open je werkelijk jouw hart. Samen met het signature van Just Franky! Het merk wordt ondersteund door verschillende bekende ‘influencers’. Weet jij al welke dat zijn?

Eigen vingerafdruk of geschreven tekst

Veel van de gouden sieraden van Just Franky kunnen voorzien worden van een speciale boodschap, in de vorm van een tekst maar ook bijvoorbeeld een vingerafdruk of eigen handschrift. Zo ontstaat en zeer waardevol en uniek sieraad, met een persoonlijke boodschap. Wil je een vingerafdruk van een geliefd persoon of van jezelf laten graveren, maak dan met een vingerafdruk setje een afdruk en neem deze mee naar onze winkel. Wij zorgen ervoor dat jouw prachtige sieraad dan gegraveerd wordt. Dit werkt ook zo met handschrift, denk bijvoorbeeld aan een klein kind die voor het eerst ‘mama’ heeft geschreven. Met een dergelijk uniek en persoonlijk gouden sieraad laat je iets van jezelf zien aan de buitenwereld.

De levertijd is een ruime week.

Wil je een sieraad van Just Franky kopen?

Dan ben je van harte welkom in onze winkel in Hilversum. Ook als je meer informatie wilt alvorens te bestellen kun je gerust even binnenlopen, maar bellen kan ook! Tot ziens bij Trendwatcher by Wendy Kahlé, de leukste juwelier van Het Gooi!