Skip to content

Zinzi


Zinzi kopen in Hilversum

Een stukje Zinzi geschiedenis
Het Nederlandse merk Zinzi bestaat pas sinds 2003, maar is in die korte tijd internationaal uitgegroeid tot een van de toonaangevende sieraden merken in het betaalbare segment. Al sinds jaren zijn Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo de 2 boegbeelden voor het merk. Zij zijn dan ook in bijna alle reclame-uitingen te zien!

Sieraden echt kijken en vasthouden?

Natuurlijk zijn veel sieraden online te verkrijgen, alsmede Zinzi. Maar wij van Trendwatcher zijn er trots op dat wij in onze gezellige échte juwelierswinkel een merk als Zinzi aan kunnen bieden. Klanten die Zinzi kopen bij ons, zijn gewend hun sieraden eerst met eigen ogen te zien en te voelen. Het is één van onze goed verkopende producten, en niet alleen vanwege de interessante prijsstelling! Dus, Zinzi kopen? Bij Trendwatcher binnen lopen!

De productie van Zinzi

Van de prachtige zilveren sieraden worden eerst proefmodellen gemaakt, waarna alleen de mooiste echt in productie worden genomen. Alle Zinzi sieraden worden gemaakt van sterling zilver (925) en zijn voorzien van een extra rodiumlaag. Dankzij deze laag ontstaat een witgouden look. Tevens biedt het extra bescherming en verkleurt het zilver niet. De zilveren Zinzi sieraden met een rosé- of goudgelen vergulding zijn voorzien van een klein laagje goud op het zilver. Ondanks de gunstige prijzen zijn de Zinzi sieraden en horloges van opvallend hoge kwaliteit, alleen de beste producenten worden geselecteerd om aan het merk te mogen werken Zinzi is gevestigd in Rotterdam, alwaar wordt gewerkt aan de ontwerpen en distributie.

Zinzi kopen in Hilversum?

Dan doe je dat bij Trendwatcher op de Kerkstraat 43a, we hebben een vrij grote collectie staan. Ons team staat klaar om je te voorzien van aanvullende informatie en advies!