Sieraden

Hippe sieraden kopen

Hippe sieraden kopen doe je bij Trendwatcher in Hilversum.

In onze uitgebreide collectie vind je de laatste trends op het gebied van hippe sieraden. Of het nou gaat om een mooi bedeltje voor aan een armband, of een prachtig gouden collier: alles daar tussenin vind je bij ons! Wij verkopen altijd de laatste collecties van trendy, kwalitatief hoogwaardige hippe sieraden.

Voor iedereen is er wel iets geweldigs te vinden, binnen de prijsklasse van een tientje tot over de duizend euro. Vanwege onze jarenlange ervaring, onze passie en drang naar nieuwtjes in de branche, is ons assortiment altijd up to date. Sterker nog, vaak vind je bij ons nieuwe merken of producten die bij andere juweliers pas veel later in de vitrines terug te vinden zijn.

Exclusieve dealer van hippe sieraad-merken

Wij zijn trots erop dat wij exclusieve dealer zijn voor een aantal topmerken in Hilversum, waaronder Bauer Basics, Bering, Buddha to Buddha, ELEMENTS, Just Franky, Minitials, Rebel & Rose, Trollbeads en UNOde50. Met onze exclusieve merken zijn wij altijd actief bezig, zo zijn er regelmatig interessante actie's. Deze actie's worden altijd als eerste bekend gemaakt op onze Facebook pagina. Houd deze pagina daarom scherp in de gaten!

Altijd de laatste trends!

Wij zijn altijd te vinden op interessante beurzen, op zoek naar hippe sieraden. wij wachten niet totdat leveranciers en sieraadmerken ons opzoeken, maar nemen vaak zelf het initiatief. Daarom vind je bij ons altijd de laatste trends op het gebied van sieraden. Snuffel rustig rond op deze website om te kijken welke hippe sieraden wij allemaal verkopen, maar het beste kom je gewoon langs in onze gezellige winkel aan de Kerkstraat 43a in Hilversum!