Skip to content

Tommy Hilfiger


Tommy Hilfiger kopen in Hilversum

De nieuwste collectie horloges van vind je altijd op voorraad in onze winkel in Hilversum!

Het merk ontstond toen de welbekende gelijknamige stichter zijn eerste paar kledingwinkels opende, terwijl hij zelf nog op school zat. Het idee van hem was om coole kleding stijlen uit de grote stad New York naar een breder publiek te brengen. In eerste instantie bedoeld voor vrienden, maar gaandeweg groeide het merk tot een wereldwijd imperium.

Horloges voor heren

De Tommy Hilfiger herenhorloges omvatten alles wat zo geliefd is aan het merk: verfijning, kwaliteit en onweerstaanbare Amerikaanse charme. De collectie bestaat zowel uit klassieke ontwerpen met lederen bandjes, als onwaarschijnlijk coole volledig zwart ontworpen, onderscheidende horloges! Het juiste passende Tommy Hilfiger horloge kopen is vanwege de verschillende formaten en stijlen bij voorbaat een succes!

Horloges voor dames

De Tommy Hilfiger dames horloges zijn een fijne aanvulling op jouw sieraden collectie. Terwijl veel modellen uitblinken door ingetogenheid, zijn er ook meer uitgesproken horloges van het merk verkrijgbaar. Slanke, lederen armbanden in bordeauxrood, lichtbruin leer en andere opvallende tinten zorgen voor het ultieme, slim-casual Hilfiger gevoel. Ook zijn er uitdagende ontwerpen in zilveren en gouden tinten met zachte, pastelkleurige wijzerplaten, die de collectie een vleugje moderne glamour geven.

Wil je een Tommy Hilfiger kopen?

Kom dan langs in onze gezellige winkel in Hilversum en laat je verleiden door onze prachtige collectie!