Skip to content

Juwelier Laren


De leukste “juwelier Laren” vind je net even iets verder!

Verreweg de meest hippe juwelier van Laren en omstreken bevindt zich in Hilversum. Aan de Kerkstraat op nummer 43a bevindt zich namelijk onze juwelierszaak: Trendwatcher by Wendy Kahlé. Wij zijn een kleine winkel met een groot aanbod van sieraden, horloges en accessoires. Al vanaf een paar tientjes koop je een mooi sieraad en onze duurste sieraden of horloges kosten rond de duizend euro. Binnen dit segment zijn wij de koploper op het gebied van trends in de regio. Wij verkopen onder andere merken als Trollbeads, Buddha to Buddha, Minitials, KYBOE!, VNDX Amsterdam en veel meer. Op deze pagina vind je al onze merken.

De laatste trends, ook van nieuwe merken

Als je zoekt naar een “trendy juwelier Laren”, kun je er bijna niet omheen om onze juwelierszaak in Hilversum te bezoeken. Wij zijn zelf altijd actief op zoek naar de laatste collecties en trends. Daarvoor bezoeken wij bijvoorbeeld ook de belangrijke beurzen en kijken ook goed naar nieuwe merken. Het is in het verleden al vaker gebleken dat wij een goede neus hebben voor trends en kansrijke nieuwe sieraad- of horlogemerken. Zo zijn wij onder andere in merken gestapt als Ti Sento Cluse en Bering, al ver voordat zij onder het grote publiek bekend werden! Bovendien hebben wij zelf een groot aandeel in het succesvol maken van de oorbellen van Bauer Basics.

Juwelier Laren voor een goed gevoel en gedegen advies!

Onze medewerkers zijn zelf enthousiaste liefhebbers van mode, sieraden horloges en trends. Zij kunnen jou als geen ander helpen bij het vinden van het perfect bij jou passende armbandje, ring, ketting / collier, oorbellen, horloge of accessoire. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een goed gevoel overhouden aan een bezoek aan onze winkel.

Op het gebied van service en klantenbinding proberen wij altijd nét iets meer te doen dan de concurrent. Sowieso zorgen wij ervoor dat de producten die onze vitrines halen altijd van topkwaliteit zijn. Je zult bij ons nooit een sieraad of horloge aantreffen waarvan de kwaliteit twijfelachtig is. Maar er kan natuurlijk heel zelden iets mis gaan. In dat geval geen nood: al onze leveranciers werken met zeer goede garantievoorwaarden. Bovendien zijn wijzelf zeker niet vies van een beetje extra service en zetten graag ons beste beentje voor!

Kom langs en overtuig jezelf!

Hoewel onze winkel zich in Hilversum bevindt en niet in Laren, is het zeker de moeite waard om op de Kerkstraat 43a te komen kijken! Je bent van harte welkom. Heb je een vraag over bijvoorbeeld ons assortiment? Gebruik dan onze contactpagina. Vergeet overigens niet onze Facebook pagina te liken en te volgen, want hier vind je met regelmaat superleuke acties!