Skip to content

Juwelier Huizen


Voor de meest trendy “juwelier Huizen” kijk je iets verder!

Ja, het kost best wat lef om te durven zeggen dat wij de meest hippe juwelier voor Huizen zijn, terwijl wij gevestigd zijn in Hilversum. Maar dat lef hebben we zeker verdiend! In de ruim 15 jaar dat wij bestaan zijn wij uitgegroeid tot een zeer succesvolle juwelierszaak in het middensegment. Bij ons vindt je altijd de laatste trends en – collecties van louter hippe merken. Sommigen die al lang bekend zijn en anderen die nog maar net bestaan. Wij zijn altijd zeer actief op zoek naar wat er nu “in” is. Maar soms zetten wij zelf ook een trend, zoals bijvoorbeeld met het succesvolle merk Bauer Basics, wat mede door onze ondersteuning groot is geworden. Maar ook merken die nu groot zijn, hebben wij in veel gevallen vroeg omarmd. Denk daarbij aan merken als Ti SentoCluseBuddha to Buddha en Bering.

Trendwatcher by Wendy Kahlé

Het is voor ons de uitdaging om al onze klanten met een goed gevoel weer te laten vertrekken. Klantenbinding is voor ons van groot belang en hiervoor doen wij veel. Dat merk je bijvoorbeeld aan de vriendelijkheid van ons personeel en de manier waarop zij, indien nodig, zo goed mogelijk adviseren, maar ook aan de vele acties die wij houden via bijvoorbeeld de Facebook pagina. Zeker een aanrader om deze pagina te liken en volgen dus!

Ons assortiment bestaat onder anderen uit ringen, oorbellen, armbanden, colliers en horloges. Voor heren hebben wij ook veel leuke sieraden en horloges op voorraad. De prijsklasse varieert tussen een paar tientjes en ruim duizend euro. Waardoor er voor een ieder de kans groot is om goed te slagen!

De “Juwelier Huizen” met alleen de laatste trends

Al vanaf dag één weet Trendwatcher als geen ander de trends op de voet te volgen en soms zelfs te zetten. Wij bezoeken altijd de belangrijke beurzen en zijn ook zelf actief op zoek naar nieuwe trends. Je vindt bij ons altijd de laatste collecties en je zult versteld staan van de enorme voorraad die wij in ons winkel hebben tentoongesteld. Op deze pagina vind je al de merken die wij verkopen.

Ook voor de beste service!

Ook de wanneer je zoekt naar juwelier Huizen omdat je op zoek bent naar goede service, zit je bij ons goed. Bijvoorbeeld voor het vervangen van een batterijtje. Wij zijn een zeer servicegericht bedrijf en doen er veel aan om onze klanten tevreden te stellen. Allereerst verkopen wij alleen hoge kwaliteit producten, zodat er bijna nooit iets mis kan gaan. Daarnaast doen wij alleen zaken met bedrijven die ons en onze klanten een perfecte garantie bieden. Als het aan kwaliteit of garantie schort, vind het niet de weg naar onze vitrines. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met een product wat je bij ons hebt gekocht, kunnen we dus terugvallen op de garantie. Als het probleem zich buiten de garantietermijn voordoet zullen wij evengoed kijken of wij zelf nog iets voor je kunnen betekenen.

Kom langs!

Je vindt ons aan de Kerkstraat op nummer 43a, midden in het centrum van Hilversum. Onze medewerkers helpen je graag, je vindt vast iets wat perfect bij jou past! Heb je eerst wat vragen over bijvoorbeeld een specifiek product? Dan kun je ook bellen of mailen. Gebruik hiervoor de contactpagina.

Tot ziens bij Trendwatcher!