Skip to content

Rebel & Rose


Rebel & Rose kopen in Hilversum

In onze winkel aan de Kerkstraat 43a in Hilversum vind je een grote collectie  van het eigentijdse en brutale merk Rebel en Rose. Zowel voor heren als dames is er voldoende keuze. Laat je verassen en je vindt zeker een sieraad die goed bij jou past! 

Over Rebel & Rose

Het Nederlandse sieradenmerk Rebel & Rose heeft een ambitieuze doelstelling: ze willen snel de wereld veroveren. Ze doen dit door brutaal en onderscheidend te zijn, met sieraden voor zowel mannen als vrouwen. Aan de namen van de verschillende productlijnen valt al op dat we het hier niet over een conventioneel sieradenmerk hebben! De namen ‘More balls than Most’ en ‘Lionhead’ maken meteen een hoop duidelijk.

Zowel de stoere als de lieve kant van de drager van Rebel & Rose drager worden aangesproken. Zo zijn de armbanden rebels en tegendraads, maar tegelijkertijd ook trendy en mooi. De doelgroep bestaat uit mensen met een eigen mening en sterke wil. Mensen die houden van avontuur, fashion en houden van risico’s. Voel jij je tegendraads en voel je jezelf zeker niet doosnee? Dan ben jij de ultieme kandidaat voor het dragen van van Rebel & Rose!

Combinatie’s maken en jouw eigen stijl creëren

Rebel & Rose armbanden zijn perfect om mee te combineren. Je kunt er volledig mee los gaan en jouw eigen stijl ontwikkelen of ondersteunen. Je kunt ze zowel met andere productenlijnen van het merk zelf mixen, maar ook met totaal andere merken of producten, zoals horloges. Rebel & Rose ziet dat graag, ze focussen zich niet voor niets op eigenwijze mensen die zelf hun eigen stijl bepalen. De unieke sieraden zijn bouwsteentjes waarmee je heerlijk kunt combineren en experimenteren. In Nederland is het merk dan ook een enorm succes en de verwachting is dat ook in het buitenland successen zullen worden behaald. En dat allemaal dankzij de trendsetters die Rebel & Rose dragen en zich ermee onderscheiden!

Rebel & Rose kopen doe je dus bij Trendwatcher in Hilversum!

De leukste juwelier van Het Gooi!