Skip to content

Juwelier Naarden

Trendwatcher: Jouw juwelier voor Naarden!

Ben je op zoek naar een juwelier in Naarden? Kijk dan ook eens een stukje verder! In het centrum van Hilversum op de Kerkstraat 43a vind je namelijk de hipste en meest trendy juwelierszaak van het Gooi en omstreken: Trendwatcher by Wendy Kahlé. In onze winkel vind je altijd de laatste trends op het gebied van onder andere armbanden, ringen, oorbellen, kettinkjes (colliers) en horloges. Wij verkopen producten van gerenommeerde merken, maar zeker ook van specifieke start-ups waar wij toekomst in zien. Zo hebben wij bijvoorbeeld aan de wieg gestaan van het succes van een merk als Bauer Basics, nog steeds een van onze favoriete merken en partners. Maar er zijn meer merken waarvan wij zogeheten "early adopters" waren, die later enorm succesvol werden. Denk bijvoorbeeld aan Buddha to Buddha, Ti Sento, Cluse en Bering.

Over Trendwatcher

Trendwatcher staat voor mode, trends en altijd de laatste collecties. Ons team staat altijd met plezier voor je klaar; of het nou gaat om het verwisselen van een horlogebatterij, of het advies geven bij de aanschaf van een nieuw sieraad of horloge. Wij vinden het belangrijk om onze klanten een welkom en prettig gevoel te geven zodra ze onze juwelierszaak binnenlopen. Onze medewerkers zijn dan ook allemaal gepassioneerd van sieraden en horloges en vinden het erg leuk om hun kennis met jou te delen! Ook op het gebied van service ben je bij Trendwatcher aan het juiste adres. Naast dat de door ons verkochte producten van hoge kwaliteit zijn en uiteraard met garantie worden verkocht, zijn wij zelf ook erg servicegericht en doen altijd onze uiterste best om ieder probleem, zowel klein als groot zo snel en adequaat mogelijk op te lossen. Zo weten wij al ruim 15 jaar met succes onze klanten aan ons te binden! En dat dit geen loze woorden zijn kun je bijvoorbeeld zien aan het aantal mensen dat onze Facebook pagina volgt. Dat is overigens sowieso een aanrader, want de meeste acties, zoals de deal van de dag, worden bijna altijd éérst via Facebook aangekondigd. Als je onze pagina liked, zul je mogelijk ontdekken dat je meer mensen uit jouw omgeving vindt, die zochten naar Juwelier Naarden. Zorg dus dat je erbij bent!

Trendwatcher doet zijn naam uiteraard eer aan: wij bezoeken de belangrijke beurzen, volgen alle modetrends op de voet en zorgen ervoor dat wij in de winkel altijd de laatste collecties aanbieden.

Juwelier Naarden bij jou om de hoek!

Veel mensen die zoeken naar "Juwelier Naarden" komen op onze website terecht en vinden zo ook de weg naar onze gezellige winkel in Hilversum. Wij hebben weliswaar geen filiaal in Naarden, maar in onze winkel verwelkomen bij al ruim 15 jaar mensen uit alle gemeenten van het Gooi. Daaronder bevinden zich ook veel Naardenaren, of Naardenezen zoals je wilt. Op deze website vind je alle merken die wij in de winkel verkopen. Ben je benieuwd of wij een specifiek sieraad of horloge op voorraad hebben? Neem dan gerust even contact op via de contactpagina!