Skip to content

By Nouck

DESIGN YOUR OWN

Ontwerp je eigen sieraden. Kies je favoriete basisketting of oorbellen en voeg de bedels toe die je het mooist vindt. Elke combinatie is mogelijk! Dat is typisch By Anouck en wij zij er gek op! Door de mix and match creëer jij bij elk outfit of gelegenheid de perfecte combi.

Alle items worden met heel veel liefde met de hand gemaakt in Haarlem. Alle items hebben een hoge kwaliteit gold plating op een laag messing gebaseerd metaal.


Ontdek de kracht van Mix and Match

Anouck Goudsmit is By Nouck. Zij werkte eerst als styliste en had in deze wereld haar eigen en unieke signature. Zij combineer kleuren, printen en materialen op een manier dat niemand anders zou doen. En dit was een succes! Dit is tevens het fundament van ByNouck. Denk “outside the box”, waarom zouden we altijd een paar oorbellen kopen, of een standaard ketting. Hoe leuk is het wel niet om in elk oor wat anders te dragen en je ketting aan te passen aan je outfit.

Wil jij de collectie van ByNouck ontdekken?

Kom dan naar onze winkel in Hilversum aan de Kerkstraat 43a! We helpen je graag met het uitzoeken van jouw Perfect Match bij Trendwatcher by Wendy Kahlé.