Skip to content

Juwelier Bussum

Trendwatcher: De meest trendy juwelier voor Bussum!

Wanneer je zoekt naar “Juwelier Bussum”, dan willen we je er graag op attenderen dat je de leukste juwelier van het Gooi, in Hilversum vindt! Midden in het centrum op de Kerkstraat 43a vind je onze juwelierszaak, met de meest trendy sieraden en horloges! Wij verkopen ringen, oorbellen, armbandjes, colliers en horloges van bekende en minder bekende merken. Wij zijn dé juwelier voor Bussum, met altijd de laatste collectie’s en het hipste assortiment. Onze juwelierszaak bestaat sinds 2003. Al vanaf het begin zijn wij bezig geweest met het zoeken naar de laatste trends en nieuwe merken waarvan wij dachten dat zij succesvol zouden worden! Een merk als Bauer Basics is zelfs mede door ons groot geworden. Maar ook de toen nog onbekende merken Ti Sento, Cluse, Buddha to Buddha en Bering werden al in een vroege fase door ons omarmd.

Naast bekende merken, werken wij dus ook samen met veelbelovende nieuwkomers: nog onbekende merken waarvan wij denken dat ze trendsetters zouden kunnen worden. Ook bezoeken wij altijd de belangrijke beurzen, zodat we haantje de voorste zijn wanneer daar iets nieuws wordt gepresenteerd!

Trendwatcher by Wendy Kahlé

Trendwatcher staat voor trends, mode en altijd de laatste collecties. Wij zijn graag voor jou de juwelier voor Bussum en omstreken. Onze medewerksters zijn zelf allemaal verzot op trends, sieraden, mode en horloges en delen graag hun kennis en ervaring. Het is onze uitdaging om iedereen die de winkel binnenloopt, weer met een goed gevoel te zien vertrekken. Een goede relatie met onze klanten opbouwen, is iets waarmee we vanaf dag één bezig zijn. Dit resulteerde inmiddels in een grote hoeveelheid trouwe klanten, waarmee wij uiteraard ontzettend blij zijn! Wij belonen onze klanten dan ook regelmatig met leuke evenementen en weggeef- of kortingsacties zoals “de deal van de dag”. Voor de laatste nieuwtjes, actie’s en prijsvragen is het aan te raden om onze Facebook pagina te liken en te volgen! Hier plaatsen wij ook nieuws over nieuwe collecties en toekomstige evenementen. Niet voor niets hebben wij daar een enorme grote groep volgers!

Juwelier Bussum: service en garantie

Klanten uit Bussum bieden wij uiteraard ook de hoogst mogelijke service die je van een serieuze juwelierszaak mag verwachten. Onze producten zijn allereerst allemaal voorzien van erg goede garantie van de leverancier. Mocht er binnen de geldende garantieperiode bij normaal gebruik toch iets fout gaan, kom je gewoon naar onze winkel terug. Wij regelen de garantie met de leverancier zodat jij er verder geen omkijken naar hebt. Ook als er buiten de garantieperiode iets mis gaat, proberen wij in de meeste gevallen toch nog voor een redelijke oplossing te zorgen. Ook voor een batterijtje vervangen zijn wij niet te beroerd, dus loop gerust binnen: in de meeste gevallen kunnen wij dit meteen doen.

De leukste juwelier voor Bussum

Wanneer je hebt gezocht naar juwelier Bussum, is het dus lonend om eens iets verder te kijken, namelijk naar Trendwatcher Hilversum! Al veel Bussumers gingen je voor en de meesten blijven terugkomen. Op deze pagina vind je alle merken die wij verkopen. Heb je vragen over een bepaald product of wil je iets anders weten? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina!