Skip to content

Bering


Bering kopen in Hilversum

Het Deense merk Bering is volop vertegenwoordigd in onze winkel. Het betreft een relatief nieuw merk waarvoor een aantal trefwoorden gelden: strak, minimalistisch, elegant, kwaliteit en duurzaam.

Hoe bij een avonturier een visie ontstond

Toen de Deense avonturier en zakenman René Kaerskov in 2008 uit een helikopter sprong, direct boven de Noordpool, had hij geen idee dat hij aan het parachutespringen was naar een nieuw tijdperk.

Omdat hij op dat moment veilig landde op het meest noordelijke punt van de wereld, werd zijn hart overwonnen door de koele, eenvoudige schoonheid en de oneindige witte uitgestrektheid van het eeuwige ijs. De beelden van de Noordpool overweldigden ook zijn twee zakenpartners: Michael Witt Johansen en Lars Gram-Skjønnemann.
De schoonheid van het noordpoolgebied inspireerde hen om een ​​horloge- en merkontwerp te creëren dat net zo puur en majestueus is, als het arctische landschap. Tijdens gepassioneerde discussies, kreeg de visie van een nieuw horlogemerk langzaam vorm. Een horlogemerk dat net zo puur, mooi, duidelijk en adembenemend zou zijn als de Noordpool zelf. Het idee voor BERING was geboren.

Hoe de naam Bering gekozen werd

Precies 280 jaar geleden zette de Deense zeeman Vitus Bering zich schrap voor een gedurfd avontuur: in 1728 vertrok hij naar een bijna onbekend deel van de Noordelijke IJszee.

Op zijn reis stak hij de zeestraat over die later ter ere van hem de Beringstraat zou worden genoemd. Vitus Bering was de eerste Europeaan die Alaska ontdekte, en daar draagt ​​een van de vier tijdzones zijn beroemde naam: Bering-Time! Nieuwe wegen bewandelen, zich begeven op onbekend terrein: de Denen Vitus Bering en René Kaerskov verbinden deze ideeën met het merk BERING. Dit is de enige manier waarop een visie werkelijkheid kan worden. En zo is het merk succesvol samengesteld uit de perfecte combinatie van buitengewoon harde materialen en een extreem plat ontwerp.

Arctische schoonheid inspireert iedere seconde

Tijdloos mooi en duurzaam, zoals het eeuwige ijs, combineert BERING op een unieke manier minimalistisch Deens design en optimale materiaalsterkte. Geïnspireerd door de schoonheid van het noordpoolgebied, wordt de stijl van de collectie gekenmerkt door heldere, gestroomlijnde vormen en pure elegantie. Hoogwaardige materialen zoals High-Tech Ceramic en saffierglas met hun extreme krasbestendigheid en sterkte, zorgen ervoor dat de tijd geen spoor achterlaat. Een merk dat de tijd opnieuw definieert met zijn liefde voor detail. Het is Beringtijd.

Bering kopen in Hilversum

Ben je van plan om een horloge of sieraad van Bering aan te schaffen? Loop dan onze winkel binnen. Bering kopen doe je natuurlijk bij Trendwatcher in Hilversum!