Skip to content

Eline Rosina

eline rosina logo 612 x 243

Het verhaal achter Eline Rosina

Eline Rosina is een Nederlands sieraden merk. Het merk maakt oorbellen, colliers en ringen en richt zich op luxueuze gevoel. De gedachte is dat iedereen zich exclusief moet kunnen voelen, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Oprichtster Hanna was al vanaf jonge leeftijd bezig met het maken van haar eigen sieraden en heeft na het afronden van haar rechtenstudie studie en een korte carrière in de juridische wereld besloten om haar droom uit te laten komen. Zo ontstond in 2015 het sieradenmerk Eline Rosina. Inmiddels bestaat het bedrijf uit een groeiend team met passionele sierraden liefhebbers en specialisten. Alles wordt in eigen huis ontworpen en gefotografeerd.

Wat onderscheidt het merk?

Eline Rosina was in 2015 een van de eerste merken die zich voornamelijk bezighield met oorbellen, inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een van de marktleiders in die niche. Overigens is de focus inmiddels niet alleen maar oorbel georiënteerd. Eigenlijk alles wat glimt en schittert passeert de revue, zoals bijvoorbeeld kettingen en ringen!

Er wordt alleen maar gewerkt met de allerbeste materialen. Zo weet je dat een sieraad van Eline Rosina lang meegaat!

Het bedrijf Eline Rosina bestaat voor het merendeel uit vrouwen. De gedachte is dat vrouwen het beste weten wat andere vrouwen willen. Het hogere doel achter het merk is om vrouwen te helpen herinneren dat zij zelf hun eigen succes bepalen. Het team ontwerpt sieraden die ze zelf ook graag dragen.

Het ontwerpen van Eline Rosina sieraden

Het ontwerpen van de sieraden gebeurt met hart en ziel. Vaak is een gevoel of een mooi beeld de basis van een idee, wat dan weer verder wordt uitgewerkt aan de hand van een moodboard. Van daaruit ontstaan dan de eerste schetsen.

Wanneer een ontwerp volledig is afgerond wordt begonnen met het productieproces. Dit gebeurt in geselecteerde fabrieken in Thailand, waar wij zelf regelmatig te vinden zijn. Alle samples worden vakkundig beoordeeld zodat alleen het beste van het beste uiteindelijk in de collectie kan worden opgenomen.

Hierna is het de beurt voor de campagneshoot, waarbij de product foto’s worden gemaakt. Dit gebeurt op kantoor of op een exotische locatie.

Voorraad bij Trendwatcher Hilversum

Wij hebben een flink assortiment van de Eline Rosina sierraden direct vanuit voorraad leverbaar. Nog niet in de webshop, maar wel dus volop in de winkel aan de Kerkstraat 43a in Hilversum! Graag tot ziens, kom gerust eens neuzen!