Skip to content

Pandora

Ontdek het unieke assortiment sieraden van Pandora nu bij Trendwatcher Hilversum met handbewerkte charms, armbanden en hangers die passen bij jouw persoonlijke stijl.

Pandora bied je de mogelijkheid om je eigen, unieke armband samen te stellen. De bedelarmband is geliefd bij veel dames. Zoek je een bedel met een speciale betekenis? Dan ben jij bij Pandora aan het juiste adres. De collectie is groot en voor elke herinnering of moment vind je een mooie bedel of charm. Dit maakt de bedelarmband van Pandora populair, het is uniek en persoonlijk. Alle items van Pandora zijn gemaakt van sterling zilver 925. 

About Pandora

We kennen Pandora allemaal van de bedelarmbanden, maar dat is niet hoe het verhaal van Pandora is begonnen. In 1982 opende een Deens echtpaar een kleine juwelierszaak in Kopenhagen. Ze maakten eigen sieraden, maar importeerden ook uit Thailand of lieten daar sieraden maken. In 1989 verhuisde het echtpaar naar Thailand om daar verder te gaan met ontwerpen en in 2000 werd de eerste Pandora bedelarmband geïntroduceerd, een uniek systeem waar iedereen gelijk dol op was. En zeg nu zelf, Pandora is inmiddels toch ook niet meer weg te denken?  De collectie bedels en charms bestaat uit ruim 650 verschillende items! Elke bedel heeft een betekenis en is ontworpen om een persoonlijk verhaal te vertellen en haar unieke stijl te weergeven.

Interesse in Pandora?

Versier je armbanden met prachtige hand-finished charms van sterling zilver, 14K verguld, 14K goud, 14K rosé verguld en Muranoglas. Hang je favoriete charms aan je lievelingsarmband en creëer je eigen unieke look. Zo laat je niet alleen zien wie jij bent, maar kun je ook je bijzondere herinneringen altijd bij je dragen.

Ben jij benieuwd geworden naar de collectie? Bezoek dan onze winkel in Hilversum aan de Kerkstraat 43a! Graag tot ziens bij Trendwatcher by Wendy Kahlé