Skip to content

TI SENTO – Milano


Shop TI SENTO – Milano bij Trendwatcher Hilversum!

Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid, dat is waar het merk TI SENTO Milano sinds de oprichting in 2013 voor staat. Het merk beschikt over een uitgebreide collectie zilveren sieraden, die gemaakt zijn van de hoogste kwaliteit. Het 925 sterling zilver is gerhodineerd en de stenen zijn handgezet.

Mix & Match!

Het merk creëert fascinerende, adembenemende sieraden die ware musthaves zijn voor alle modebewuste vrouwen. De collectie bestaat uit: ringen, armbanden, colliers en oorsieraden in vele ontwerpen en kleuren. Daarnaast maken zij gebruik van het Mix & Match concept; vele sieraden zijn prachtig met elkaar te combineren!

Het Atelier van TI SENTO – Milano

TI SENTO-Milano is het eerste atelier dat in zilver het nieuwe goud zag. Ze bewerkten zilver met zoveel precisie en liefde dat het de goudstandaard verdiende. Wat veel mensen niet weten, is dat ze bij TI SENTO – Milano tot de dag vandaag nog steeds ieder juweel schetsen met potlood en papier. In het atelier smeden ze vervolgens ieder sieraad met de blote hand en veilen en polijsten door tot het blinkt. Ze zijn niet bang voor zwarte vingers. Ze zeggen bij TI SENTO – Milano niet voor niets: ‘We love to get our hands dirty to make yours shine’.
TI SENTO juwelen hebben een tijdloze stijl en een flinke snuf spice. Milanese meeslependheid met verborgen details. Verfijnd én spannend. Gevoelig mét allure.

Ontwerpen in eigen huis

De designers van TI SENTO – Milano dromen, schetsen en schaven. TI SENTO – Milano juwelen worden in het Atelier tot leven gewekt. Extreme concentratie in de ogen van de designers. Ze missen geen detail. Vormen en kleuren bewegen mee met het potlood in hun hand. Echte stenen laten het nieuwe ontwerp stralen. Magische kracht die door het Atelier stroomt zorgt voor de speciale touch.
Laat je inspireren. Kies voor TI SENTO – Milano!