Skip to content

Blush Sieraden


Sieraden van Blush koop je bij Trendwatcher Hilversum!

Blush is een van onze meer succesvolle merken, zij produceren prachtige sieraden waar wij voor de volle 100% achter staan en blij van worden!

Blush maakt prachtige sieraden gemaakt van 14 karaat goud. De ontwerpen zijn zeer delicaat, vrouwelijk en elegant. Blush maakt oorbellen, armbanden, kettingen en ringen: allemaal gemaakt met oog voor detail. Veel Blush sieraden zijn volledig van 14 karaat goud gemaakt, andere zijn ingelegd met zirkonia. Wij bij Trendwatcher Hilversum hebben altijd een flinke collectie op voorraad! Zoek je net dat ene product wat wij niet hebben liggen? Dan hebben we het doorgaans binnen 1 werkdag in huis!

“Een Blush sieraad draag je zonder schaamte. Het is niet om weg te stoppen, maar een teken van jouw authenticiteit; van hoe diep men kan worden geraakt”


Blush koop je bij Trendwatcher Hilversum

In onze gezellige juwelierszaak in Hilversum, is altijd een flinke voorraad van de laatste Blush collectie te vinden. Wij zijn zelf ook erg enthousiast over het merk, dus als je binnenloopt is de kans klein dat je zonder mooi Blush sieraad de winkel verlaat! Blush kopen in Hilversum doe je bij Trendwatcher!