Skip to content

Josh

Josh armbanden voor heren en dames

Bij Trendwatcher vind je de volledige collectie armbanden van Josh voor heren en dames. Josh is een puur Nederlands merk en is wereldwijd bekend. De collectie bestaat uit een dames- en een herenlijn verzilverde en lederen armbanden. Josh armbanden staan voor persoonlijk, nuchter, toegankelijk en trendy. De sieraden worden in het eigen atelier in Tilburg, met de hand op authentieke wijze vervaardigd, waardoor ieder stuk volledig uniek en bijzonder is. De meest gebruikte materialen zijn zilver en leer, in de lijn voor dames worden ook vaak kristallen van ‘Swarovski Elements’ gebruikt. Wat bewijst dat Josh alleen voor hoogwaardige materialen kiest. Overigens blijft JOSH zich ontwikkelen en is altijd op zoek naar nieuwe manieren van leerbewerking, om zo voorop te lopen op het gebied van trends en materiaalgebruik.

JOSH armbanden voor mannen

Een van de meest opvallende wijzigingen in trends van de afgelopen jaren is de toename van het dragen van armbanden onder heren. Josh is één van de merken die zeer succesvol is op dit vlak en dat is niet voor niets. De lederen Josh armbanden voor mannen zijn ontzettend trendy en stoer, terwijl de zilveren armbanden zien er stijlvol uitzien en perfect afkleden. Er zijn allerlei verschillende vormen armbanden voor heren verkrijgbaar zoals recht, gevlochten, smal of breed. Tevens worden de materialen in verschillende kleuren gebruikt. De stoere merknaam is op de sluiting zichtbaar.

JOSH Hilversum

Wil je een JOSH armband aanschaffen? Kom dan naar onze gezellige juwelierszaak in Hilversum. Wij verkopen sieraden en horloges voor man en vrouw. JOSH koop je bij Trendwatcher Hilversum!